Frittata med spinat og tomater

frittata_1

10 stk æg
1 tsk salt
12 tsk friskkværnet pepper

250 gr frisk spinat
1 stk rødløg i tynde skiver
1 fed hakket hvidløg
1 spsk olie til stegning
12 stk rød cherrytomat ,delt i to
25 gr parmesan

Sådan gør du:

Steg hvidløg og rødløg på middel varme i en stegepande med olie i 2-3 minutter. Kom spinat i panden og steg til den falder sammen.

Pisk æg, salt og peber. Læg halve tomater over grøntsagerne i stegepanden og hæld æggeblandingen over. Lad den stivne ved middel varme i 10-15 minutter.

Riv parmesan over frttataen er stivnet. Læg evt. låg på så osten smelter.

Server frittataen i panden og server ristet rugbrød til.

frittata_2

 

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s