frittata_1

10 stk æg
1 tsk salt
12 tsk friskkværnet pepper

250 gr frisk spinat
1 stk rødløg i tynde skiver
1 fed hakket hvidløg
1 spsk olie til stegning
12 stk rød cherrytomat ,delt i to
25 gr parmesan

Sådan gør du:

Steg hvidløg og rødløg på middel varme i en stegepande med olie i 2-3 minutter. Kom spinat i panden og steg til den falder sammen.

Pisk æg, salt og peber. Læg halve tomater over grøntsagerne i stegepanden og hæld æggeblandingen over. Lad den stivne ved middel varme i 10-15 minutter.

Riv parmesan over frttataen er stivnet. Læg evt. låg på så osten smelter.

Server frittataen i panden og server ristet rugbrød til.

frittata_2

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s