Loop træning

Tasken er pakket med træningstøj. I dag er træningsdag i Loop Fitness, hvor jeg træner jeg 3 gange om ugen. Som regel sammen med min datter, som også er instruktør dernede.

traening

Hvis jeg sørger for at passe min træning, kan jeg holde mine rygsmerter væk. Jeg havde en diskusprolabs for flere år siden, og desværre har jeg stadig problemer med den indimellem.

Men med rigtig træning, kan jeg næsten holde smerterne væk.

Derudover skulle jeg egentlig helst begynde at løbe. Jeg synes stadig, at det lyder mærkeligt, – men kirurgen, som har vurderet min ryg, siger at det er rigtig godt for ryggen at løbe.

 

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s