En ny skønhed til min have

Rose Westerland 2016

Jeg elsker roser.

Min far lærte mig glæden ved haven og glæden ved at arbejde i haven og se noget gro.

Kærligheden til roser har jeg også fra ham. Jeg har roser i min have, som stammer fra mine forældres første kolonihave, som de havde i over 50 år. Da jeg selv flyttede i hus fik jeg fire gamle roser derfra, som stadig pryder min forhave.

De seneste år har jeg hvert år købt en ny rose til haven, selvom min mand vist ikke synes, at der kan være flere.

Men jeg fandt lige en plads igen i  år. Så denne er kommet til, og har allerede belønnet os med blomster. Det er en Westerland klatrerose og se lige en smuk farve.

 

 

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s