Sommer i Danmark

Heldigvis er sommervejret i Danmark ikke særligt sommerligt 😦

Så er det vel i orden at sidde indendørs og følge med i Tour de France og strikke, eller ….

Vi er tilbage efter et par ugers ferie, og det er sådan set  helt fint. Der er jo ikke ligefrem 30 grader i DK, så man kan godt holde ud at sidde på jobbet i juli.

Vejret giver også  mulighed for indendørs aktiviteter, ihvertfald indimellem regnbygerne. Jeg rydder op i mine håndarbejdsprojekter. Der er flere ufo’er i kassen, så der er nok at gå i gang med. Første projekt er vinkelsjalet til min datter. Jeg hækler i Rasmillas Yndlingsgarn. Jeg er ikke særlig god til farvesammensætning, så jeg har købt ind til forskellige muligheder.

Indtil videre indgår disse farver, og så må vi se hvad der kommer næst …

Vinkelsjal

 

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s