Skønneste tirsdag

Mandag var fugtig og tåget, men tirsdag er sol og blå himmel.

Limfjorden

Jeg arbejder hjemme og dagen startede med en tur til fjorden. Der var stille vand og solskin. Kulden niver let i kinderne, men det er skønt. Vi går langsomt, Monty bruger tid på at snuse til de hunde som var der tidligere. Vi hilser på en morgenløber.

Hjemme igen kommer der kaffe i koppen og pc’en tændes. Nu venter dagens arbejde, med kig til det skønneste vejr udenfor. Mulighed for at åbne døren og nyde at foråret så småt er her.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s