Stilhed på bloggen

P1000658

 

Der har været meget stille på bloggen. Energien til at blogge har ikke været der. Jeg har ikke haft det godt længe, og jeg endte op med en sygemelding for et stykke tid siden.

Nu er jeg landet på en deltidssygemelding, og skal passe rigtig meget på mig selv. Jeg har ingen energi og er rigtig trist det meste af tiden. Når jeg skal udenfor husets vægge kræver det alle mine kræfter. Lægen siger stress. og jeg vidste det jo egentlig godt. Koppen er simpelthen overfyldt med arbejdsmæssige problemer, som ikke bliver løst.

 

Men nu er foråret rigtig godt på vej, og jeg kan mærke at jeg langsomt får det bedre. Energien vender langsomt tilbage sammen med lyset og varmen.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

2 thoughts on “Stilhed på bloggen”

  1. Rigtig god bedring Helle, godt at du nu kan mærke at energien langsomt vender tilbage. God søndag til dig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s