Sofa, arbejde eller begge

Så er vi i gang med hverdagen igen. Ugens første dage er også årets første arbejdsdage for mig. Mit år startede jo med sygdom, men nu er jeg ovenpå og i gang.

Tirsdag var fyldt med arbejdsmøde med kolleger hele dagen, og derefter træning. Onsdag startede tidligere end vanligt og turen gik mod lufthavnen og møde i København.

Stille aften i sofaen, i selskab med lidt arbejde, som jeg gerne vil have fra hånden, manden som laver lektier og hundesnorken fra kurven. Ingen der forstyrrer og kun hvad jeg selv gider lave.

Monty

I morgen skal nok blive en af de lidt mere udfordrende. Vores it-system på arbejdet skal opdateres og morgendagens vagt på biblioteket blive sjov 😉 Men det går jo nok, og jeg håber bare, at det nye bliver endnu bedre end det vi har nu.

Og så er første uge næsten ved at være gået, for fredag er hjemmearbejdsdag, med indlagt lægeaftale.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s