En eller anden havde åbnet fryseren og glemt at lukke den igen. Der har været isnende koldt udenfor og både Julie og jeg har været afhængige af varme sokker.

Grå sokker til Julie

Det er efterhånden lang tid siden, at jeg har strikket sokker, men der har været gang i produktionen, så vi kan holde varmen om fusserne.

Der er strikket et par ganske almindelige sokker i selvstribende garn – lidt kedeligt, men det skulle gå lidt hurtigt. Så røg der er par med snoningsmønster på pindene. Meget mere spændende at strikke end bare glatstrikning. Jeg plejer at strikke kilehæl og jeg har altid hadet den hæl. Nu har jeg prøvet at strikke en short-row-heel eller timeglashæl som det vist hedder på dansk. Jeg tror, at det godt kunne blive min favorit-hæl. Man fri for bøvlet med at samle masker op, jeg skal bare lige forsøge mig lidt mere for at undgå de små huller, som godt kan komme.

I mandags var jeg på Farsø sygehus med min mor, og det indebar en god del ventetid, så nu er der et par færdige sokker til Julie. Hun er ikke til sprælske farver, men vil bare have ganske almindelige grå sokker.

Sjovt nok var jeg ikke den eneste, som fordrev ventetiden med hjemmestrikkede sokker på pindene. Så der blev udvekslet tips og jeg fik set, hvordan man strikker sokker uden hæl. Det skal jeg da også prøve, så der er allerede et par på pindene.

Sokker uden hæl

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s