Selv stilhed hører op af Ingrid Betancourt

Jeg har læst Ingrid Betancourts bog, som handler om de seks år hun blev holdt som gidsel af FARC. Den revolutionære væbnede oprørsgruppe i Colombia, som man ofte hører om i pressen. Især fordi de ofte tager gidsler, som de nogle gange holder fanget i mange år.

Bogen handler om hvordan man bevarer sig selv, når alt andet tages fra en og når man konstant udsættes for et enormt pres. Hvordan man undgår at blive vanvittig af frygt og dødsangst. Og hvordan man vender tortur og undertrykkelse, til glæde ved livet og til indsigt i sig selv og andre.

En fantastisk bog, som jeg vil anbefale til alle.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s