Slut på 9. klasse

Så har sønnen fået sit afgangsbevis og nu er det uigenkaldeligt slut med folkeskolen. 10 år i den samme klasse og med de samme kammerater.


Forude venter nyt land, som skal udforskes. Der venter mange nye oplevelser og nye venskaber. Det er spændende og sikkert også lidt skræmmende.

Lige nu fester de ovenpå en dejlig aften, med taler og roser fra de lærere, der har fulgt dem siden 1. klasse. En skøn klasse hvor der altid har været plads til forskellighed, og hvor man altid har kunnet rumme en ny kammerat, i den stadige strøm af nye elever der kom og gik.


En glad søn og hans stolte far.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

2 thoughts on “Slut på 9. klasse”

  1. Ja, det er det Tina. Det er en milepæl, når man forlader den folkeskole, som har været en del af ens liv, næsten lige så længe man kan huske.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s