Skøn søndag med indlagt tur ved fjorden

Monty og jeg har hygget os i dag. Vi har være alene hjemme, eller næsten alene. Sønnen sov hele formiddagen, så det føltes som om vi var alene.

Der var skønt vejr til morgen, så jeg har været i haven og tage lidt billeder. Vaskemaskinen har været i gang, og tøjet hænger nu på tørrestativet. Det står i læ under halvtaget, for regnen lurer. Aldrig så snart man tror, at nu er der tørt derude, kommer der en ny byge.

Tidligere gik vi tur ved fjorden, og jeg kunne se skyerne i det fjerne. Næsten hjemme opdagede jeg, at regnen stod ned, henne for enden af vejen, og så tog Monty og jeg ellers benene på nakken og skyndte os hjem. Vi nåede det ikke, inden regnen nåede os. Så vi var godt våde da vi kom hjem.

Nu hygger Monty i en lun hundekurv og jeg har gjort klar med strikketøj og kaffe. Senere venter en afgørende fodboldkamp. Jeg håber, at manden når hjem, så vi kan se den sammen. Det er neglebidende spændende. Bliver vores hold i superligaen, eller må de rykke ned. Det er næsten ikke til at bære.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s