Vores unger har begge fødselsdag i maj, med 14 dages mellemrum. Sønnens fødselsdag blev fejret på dagen, og hele familien var inviteret til kakao, boller, lagkage og selvfølgelig kagemand.

De der havde lyst, blev til aftensmad, som stod på grillede pølser, kartoffelsalat og grøn salat.

Vi havde en rigtig hyggelig dag, selvom mandens brødre desværre måtte melde afbud. Der er liv og glade dage, når vi mødes og vi hygger os rigtig meget.

I år blev datteren så 19 år, og så er man jo ‘voksen’. Hvis jeg havde forventet, at hun så selv stod for at servicere gæster og forældre, så måtte jeg da lige revurdere. Jeg var blevet forsinket på jobbet, og da jeg stod i Rema, efter de sidste glemte ting, ringede den unge dame og spurgte, om jeg ikke snart kom hjem og begyndte på maden 😉

Vi holder ikke den store børnefødselsdag, når de unge mennesker er passeret 18 år. Istedet blev det en rigtig hyggelig dag, med besøg af bedsteforældre og kæreste.

Der blev grillet lækker oksemørbrad, og efter specielt ønske blev der serveret flødekartofler dertil. Også tatziki og en lækker aspargessalat stod på bordet. Jeg havde smækket en rigtig lækker lagkage sammen, som jeg selvfølgelig glemte at tage billeder af. Opskriften skal jeg ihvertfald have skrevet ned, så jeg kan lave den igen en anden gang.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s