Hattedame

 

Jeg er normalt ikke en hattedame 🙂

Men sidst på vinteren lavede jeg denne lækre hat. Den er strikket i størrelse kæmpestor, og så er den filtet i vaskemaskine. Den er strikket i en koksgrå Lima og pyntet med grønt filt.

Super lækker hat, som jeg helt sikkert skal lave flere af til næste vinter. En kollega var så  begejstret, at jeg er i gang med en til hende. Den er sort, og så har jeg hæklet to turkise blomster, som kan sættes på med en lille sikkerhedsnål. Den er allerede vasket to gange, men den er stadig ikke filtet nok, så den får en tur mere i vaskemaskinen imorgen.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

4 thoughts on “Hattedame”

  1. Hej Irene, den er strikket ud fra fri fantasi, men jeg er ved at lave en mere, og denne gang skriver jeg opskriften ned. Så hvis du har tålmodighed et par dage endnu, så skal jeg nok lægge opskriften herind.

  2. Tusind tak, den er faktisk også helt god at have på. Det er så svært at tage billeder i spejlet, og jeg ser da også meget koncentreret ud, synes jeg 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s