Påskepynt

 

Jeg var lige et smut omkring den lokale garnpusher idag. Mest fordi der skulle købes en gave, men jeg blev naturligvis også fristet.

En pakke med “Rappenskralder” fra Kastaniestrik røg med hjem til mig selv. Jeg kunne ikke stå for de små kyllinger/ællinger eller hvad de nu er. De er rigtig fine og jeg tænker, at de kan bruges som en værtindegave til påskefrokosten, og så kan jeg selvfølgelig også sagtens bruge nogen selv.

Gaven der blev købt, vender jeg lige tilbage til om et par dage, når den er afleveret til modtageren.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s