Jeg havde faktisk lovet mig selv, ikke at købe mere garn. Men jeg er håbløst forelsket i Camomille sjalet, og i sidste uge var jeg så inde i Designværkstedet for at købe både garn og Amimono hæftet fra Isager.

Desværre var hæftet udsolgt, så jeg måtte vente til i går med at få opskriften. Der blev startet op i går aftes, mens vi så først en fodboldkamp – og bagefter resten af herrernes håndboldkamp mod Rusland.

Jeg købte også lige nogle nye pinde fra KnitPicks – denne gang i træ. Jeg skal snart til England og jeg vil gerne have et strikketøj med til flyveturen. Jeg håber at træpindene kan gå igennem sikkerhedskontrollen.

Er der nogen derude, som har erfaringer med det.

Camomille er jo et perfekt tv-strik, kun retmasker og udtagninger, og jeg skal altså have noget andet at strikke på, samtidig med at jeg har gang i Honey.

Der er godt nok også et ufærdig projekt i strikkekurven, som jeg snart skal have set på.

Reklamer

En mening om “Nyt strikkeprojekt

  1. Hej Helle!

    Sådan umiddelbart kan du godt have strikkepinde med.
    Jeg undersøgte det en gang hvor jeg skulle med norwegian, (tror det var dem) og de have t.o.m strikkepinde som piktogram for ting du gerne må have med.

    Men jeg må nok indrømme at jeg har ikke haft strikkepinde med selv, men altid har et hæklearbejde med i stedet for, og jeg har ikke haft problemer med det. Og så har jeg strikketøjet med i den store bagage.

    Linda

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s