Nytårsmenuen var fantastisk. Ungerne spiste ikke hjemme, så vi havde masser af tid til at hygge os med tilberedningen. Forretten var et spyd med marinerede
tigerrejer, kammuslinger og bacon og var ifølge manden rigtig lækkert.

Hovedretten var helt fantastisk. Der var indkøbt et lækkert stykke oksekød – Chateaubriand – det fineste og møreste oksekød jeg længe har fået. Dertil Pommes Anna, bagte hvidløg og sherrykarameliseret julesalat. Helt fantastisk – ups det har jeg vist sagt. Kødet smeltede nærmest på tungen, og den syrlige julesalat, de sødlige hvidløg og kartoflerne som var stegt i ovnen sammen med skalotteløg og timian. Og naturligvis en lækker rødvin dertil. Jeg er sikker – det fås simpelthen ikke bedre.

Desserten blev udsat til senere på aftenen, vi var simpelthen så mætte, at vi faldt om i sofaen til lidt underholdning og et par lækre drinks.

Advertisements

En mening om “Nytårsaften

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s