Ikke hverdag endnu …

Det er skønt med flere fridage. Juledagene er brugt med familien, og alle dage har være besat med gæstebud og familiebesøg. Egentlig har jeg kun behov for afslapning og hygge i sofaen i dag. En lækker kop kaffe, et lille strikketøj i hænderne og en god film på fjernsynet. Det kunne godt være mit bud på en skøn dag.

Men først skal vi lige et smut ind omkring centrum, jeg ifører mig lige den store tålmodighed og satser. Datteren vil gerne have noget bytteri overstået og jeg fik en espressomaskine, som vi ikke kan få til at virke.

Spørg lige om jeg fik en lang næse 1. juledag. Jeg havde glædet mig til at starte dagen ganske stille med en skøn espresso, men der blev jeg da lige snydt. Nu er der lovet ombytning, så måske i eftermiddag.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s