Julerejsende

Min mor landede i Kastrup i nat, efter en flyvetur der gik fra Tenerife, over Barcelona. Der var naturligvis forsinkelser, så hun nåede ikke det sidste fly til Aalborg.

Mange mennesker har hjulpet hende med at komme hjem til jul, og i går blev der også arbejdet ihærdigt på at få hende helt til Aalborg i dag. Først var der ingen ledige flysæder, så blev det undersøgt om der var plads på toget. Pludselig blev der alligevel fundet en plads til hende på morgenflyet, der flyver klokken ni. Der er jo snekaos i Danmark, og mange mennesker der gerne vil hjem til jul.

Så nu har hun tilbragt natten i lufthavnen, efter at hun har været på farten hele dagen. Hun er helt sikkert træt og udmattet.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s