Er du i god tid …

Hvis du er en af dem der er i god tid, vil jeg skynde mig at komme med en opfordring.

Engang blev mine mine julekort sendt som almindelig post (måske gør jeg det i år igen),og jeg satte altid julemærker og gerne masser af julemærker på. Det støtter en fantastisk sag og hjælper rigtig mange børn. Lige nu er 500 børn på venteliste til et ophold på et af de 4 julemærkehjem i Danmark.

Nu er mange jo begyndt at sende elektroniske julekort. Det har jeg også gjort de sidste par år, og købte så alligevel de gode gamle julemærker. Indtil jeg fandt ud af, at man faktisk kan købe e-julemærker – http://www.e-julemaerket.dk/.

Så hermed en opfordring til at købe julemærker, også selvom du måske sender dine julekort som e-post.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

1 thought on “Er du i god tid …”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s