Efterårssøndag

Søndag morgen er stille og alenetid til mig. Jeg nyder det, og laver det jeg har lyst til. Morgenen starter altid med en god kop kaffe, og efter et dejligt bad er jeg klar til at komme ud i livet.

Efteråret er her, og bladene er snart faldet af træerne. Endnu hænger der nogle tilbage, men det varer vist ikke længe. Efterår er tristhed for mig. Vejret er mørkt og trist, og så var det på denne tid for nogle år siden, at jeg mistede jeg min far. Jeg savner ham og især på denne årstid mærker jeg savnet.

Dagligdagen er fyldt med gøremål, og ofte levnes der ikke tid til at savne og mindes. I kirken finder jeg ro. Jeg kan godt lide at sidde derinde, mens præsten taler og gudstjenestens ritualer gennemgåes. Der har jeg ro til eftertænksomhed og savn. I dag vil jeg til gudstjeneste.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s