Den dejlige hverdag

Jeg er godt i gang med hverdagen igen, også selvom den kræver sin kvinde. Jeg er på jog igen, nu på anden uge. Det går fint, men indimellem trækker det tænder ud. Jeg er godt brugt, når jeg kommer hjem, men hvor er det skønt at komme ud til mine dejlige kolleger igen.

Jeg arbejder stadig kun tre dage om ugen, men så træner jeg også 3 dage.

I dag skal jeg på arbejde, og i eftermiddag er der træning i varmtvandsbassin. Det er så godt med træning i vand, alle mine spændinger forsvinder i det varme vand. En ekstra bonus er det, at vi også har adgang til wellness-området i Nørresundby Svømmeland.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s