Søndag med ro på

Det er en stille søndag herhjemme. Vi sidder hver især med vores stille sysler, de tre andre laver lektier og forbereder sig til næste uge. Jeg elsker det stille dovne søndagsliv, hvor man lader op til den kommende uge.

Jeg sidder og hygger med Sadie på pindene. Indmellem kigger jeg lidt i kataloget fra Stof2000. Der er masser af ideer, måske skal jeg snart have gang i symaskinen igen.

Jeg forbereder mig også, men det er mere mentalt. Jeg glæder mig til i morgen, jeg starter nemlig på job igen, stadig på en deltidssygemelding. Men hold da op hvor bliver det skønt at komme igang igen.

Vaskemaskinen snurrer, så der bliver rene tekstiler til næste uge, og så venter strygetøjet. Det må vente lidt endnu, jeg gider ikke.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s