Jeg er optaget på genoptræningscenteret – Solsideprojektet. Et projekt for sygemeldte med smerter i ryg, nakke og bækken. Aalborg Kommune står for projektet og der er tilknyttet fysioterapeut og ergoterapeut. Træning 3 gange om ugen, den ene gang i varmtvandsbassin. Jeg glæder mig til at komme igang med træningen, og ser frem til at få ændret på nogle af de bevægemønstre som ikke hensigtsmæssige for mig.

Jeg er så stoppet ved den fysioterapeut, som jeg hidtil har gået ved – og som jeg også selv har betalt for. Hun har hjulpet mig rigtig meget, og jeg er nået meget langt på kort tid, så det er ikke, fordi der er noget at klage over. Men nu er jeg ligesom klar til noget mere, og her kommer jeg på et hold som træner sammen, og meget mere med genoptræningsdelen.

Jeg har været til møder i går og i dag og starter på hold i næste uge. I går blev jeg testet, hvad kan jeg og hvad kan jeg ikke. I dag fik jeg lavet et individuelt program og der har været møde med ergoterapeut, for at se hvad der kan sættes ind med der. På torsdag skal jeg testets i nogle dagligdags situationer, opgaver som jeg ikke har kunnet udføre hidtil.

Så det bliver spændende med opstart både på job, godtnok på nedsat tid og til træning i næste uge.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s