Så er det vist på tide, at vi genoptager madplanen. Det har været så som så med planlægningen, mens jeg har været syg. Det er andre i familien, som har været ansvarlig for madlavningen. Nu er vi blevet enige om, at vi skal til at planlægge lidt bedre. Både for at spare, så vi ikke smider så meget mad ud, men også fordi vi så kan nøjes med at handle et par gange om ugen.

Der er dog en ændring, i forhold til før jeg blev syg. Det er nemlig blevet klart at andre familiemedlemmer (læs: manden), ikke er så ringe til at lave mad, som de gerne vil have os andre til at tro. Derfor er madlavningen nu fordelt på alle familiemedlemmer.

Madplan uge 37

Mandag: Spansk gryde med skinketern og bagte kartofler

Tirsdag: Æggekage med bacon og tomat

Onsdag: Grillede foreller og tomater, med bagte kartofler

Torsdag: Kylling Gordon Bleu med ovnkartofler

Fredag: Brunkål med honningglaseret bayonneskinke

Lørdag: Ribbenssteg på grill med kartofler og rødkålssalat

Søndag: Mexicansk gryde

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s