Jeg skal arrangere lidt tapas til i aften. Det er til en overraskelse, så jeg kan ikke fortælle så meget.

Problemet er at jeg ikke kan stå i køkkenet, så det skal være nemt, og det meste er købt færdigt. Det eneste jeg selv har lavet er oliventapenade, som kun tager et par minutter at lave. Derudover er der indkøbt forskellige spanske pølser, humus, forskellige oliven og cornichoner.

Opskriften på oliventapenaden kommer her

2 glas sorte oliven uden sten
5 soltørrede tomater
1-1½ dl. olivenolie eller olie fra tomaterne
3 fed pressset hvidløg
friskkværnet salt

Blend oliven, hakket hvidløg og soltørrede tomater i strimler, og tilsæt olie lidt efter lidt.

Lad tapenaden hvile i køleskabet i ½ time.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s