Hverdag igen

Det er lidt hårdt at begynde på job igen, særlig da i denne varme. Jeg døjer stadig med hoste, men jeg er snart færdig penicillinkuren, så forhåbentlig holder jeg også snart op med at hoste.

Datteren er endnu hårdere ramt end jeg, og i går måtte hun igen en tur omkring lægen. Ikke nemt når ens egen læge er på ferie, skulle jeg hilse og sige. Det tog noget nær to timer at komme igennem på telefonen, til gengæld fik hun heldigvis en tid et par timer senere. Nu er der konstateret lungebetændelse, og med den rette medicin kan hun forhåbentlig snart se frem til bedring. Hun begyndte at hoste for fire uger siden, men på det tidspunkt blev der “kun” konstateret virus. Efter et par uger kom en mindre bedring, men så tog hosten voldsomt til igen, og nu er der altså konstateret lungebetændelse.

Vi er ved at være godt trætte af at hoste, og nattesøvn får vi ikke meget af.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s