Jammerbugt Kommune og Blokhus samarbejder med TV2 Nord, og holder gratis koncerterpå torvet i Blokhus hver onsdag her i sommer.

I onsdags var der koncert med Brinck, og datteren og jeg besluttede, at vi ville til Blokhus. Drengene var ikke helt så begejstrede som vi, men under lettere pres, og lokket med lidt god mad endte det med, at de tog med.

Jeg kan godt lide Brincks musik, men jeg har aldrig tidligere oplevet ham live, og det var han da ikke så ringe til. Det var faktisk en supergod koncert, og der var også mange mennesker, der havde fundet vej til torvet i Blokhus.

For at undgå for meget trafik, tog vi bagvejen hjem. Det vil sige, at vi kørte over Rødhus, så vi kom ud på de små landeveje.

Hvor er der skønt derude mellem markerne. derude hvor man ikke møder mange andre biler. Her ser man en del af Danmark, som man ikke så ofte ser. Som regel tager man jo den kendte og hurtigste vej mellem to punkter. Måske skulle man en gang imellem give sig tid til at køre en lille omvej, så man får set noget af det smukke som Danmark kan byde på.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s