Her hostes igennem

Jeg sidder og ser Touren med et tørklæde om halsen. Strepsils, Vicks Blue og Halls i rigelige mængder ved siden af, og jævnligt en ny kop varm kamillete med honning.

Men jeg hoster og hoster, og nu har det stået på i en uge. Idag synes jeg, at der var lidt rallen i brystet, så jeg var lige en tur omkring lægen. Jeg forventede egentlig bare at høre, at det var en virus. Ikke noget på lungerne, og heller ikke slim i halsen, men alligevel et forhøjet infektionstal. Så nu er manden kørt efter antibiotika.

Jeg trænger også snart til en ordentlig nattesøvn, og det gør manden vist også 😉

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s