Blomsterfristelser

Gårsdagens tur på handlen bød på flere fristelser i nye blomster til haven. Mine Georginer overlevede ikke den hårde vinter. Jeg havde ladet dem blive i jorden og dækket dem til med en presenning med jord på. Nogle år kan det være nok til at de overlever vinteren, men ikke i år.

I går faldt jeg over nogle store Georginer i den lokale Rema1000 til billige penge. De var så store, at der kun kunne være to stk i indkøbsvognen, hvis jeg også skulle have plads til de øvrige varer. Måske skal jeg lige omkring igen i dag, så kan jeg dække den bare plet, hvor der stod georginer sidste år.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s