Hjemme igen

Så er vi hjemme igen …

Bornholm har som sædvanlig været helt fantastisk og det skal jeg skal fortælle mere om senere.

Dagen er gået med lidt praktiske opgaver. Efter en uge hjemmefra, er der en hulens masse vasketøj, og køleskabet er tomt. Så jeg har været en tur på handlen, nu er der igen mad i skabet og snoren er fyldt med rent tøj.

Dagen er tilbragt på terrassen, med små afstikkere ind i bryggerset og ud til tørresnoren. Jeg stornyder at sommeren er kommet, og ligger i solen med min bog. Indimellem søges skyggen, ikke at det gør den store forskel med de varmegrader, vi har i dag. Der er puslet om blomsterne i potter og vinen som har fået meterlange skud mens vi var væk, er klippet ned, så der igen er styr på den.

Der er ryddet lidt op udendørs, og de planter som kom i jorden lige inden ferien har fået lidt nødvanding. Nu venter vi på den lovede regn, de nye planter trænger til en ordentlig omgang vand, men også alt det andet står og hænger lidt i solen.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s