Vi er landet på Bornholm. Ja faktisk er det flere dage siden. Vi kørte hjemmefra torsdag nat, og fredag formiddag ankom til campingpladsen. For første gang har prøvet at køre hele vejen til Ystad, via Storebælt- og Øresundsbroen. Hurtigfærgen tager kun 5 kvarter, så det tager slet ikke så lang tid som tidligere at komme herover.

En stor del af familien var allerede kommet, og i løbet af fredagen kom flere til. Der er familielejr her på denne skønne ø i år, og det er faktisk tredie gang jeg er med herovre. Familielejren løber af stablen i den første weekend i skolernes sommerferie, og det bliver holdt forskellige steder i Danmark. Hvert andet år skal det være nord for Limfjorden, fordi familien stammer derfra. “Familien” består af alle grene som løber ud fra min mands oldemor, og da hun fik omkring 12 børn bliver vi efterhånden nogen stykker, når vi sådan mødes. Det er naturligvis ikke alle, der kommer til familielejren. Nogle er faste og kommer hvert år, andre kommer aldrig, og så er dersådan nogen som os, der kommer når det passer ind i de øvrige planer.

I år har vi prioriteret at være med, ungerne er altid glade for at deltage og Bornholm lokker også dem.  Jeg elsker Bornholm, og der har altid være supergodt vejr, de gange jeg har været her. Vi har lejet en campingvogn på, og med den som base, skal vi rundt og se hele øen. Vi har alle ønsker til, hvad vi gerne vil gense. Men total afslapning bliver også priorieteret højt. Vi trænger i den grad til det, for den sidste tid har været travl og vi har brug for at komme helt ned i tempo.

Skønnest er nu sommer i Danmark …

Reklamer

2 meninger om “Bornholm, Bornholm, Bornholm …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s