Før ferie stress …

Herhjemme er der opfundet et nyt begreb – før ferie stress.

Det handler selvfølgelig om, alle de der ting, som lige skal falde på plads inden man kan holde ferie.  Sammen med de uventede ting som i år har udfordret os, er stemningen herhjemme lige nu en anelse stresset. Manden slutter på sit job lige her inden ferien, så alt skal være afsluttet.  Når bilen så pludseligt skal på værksted på grund af en revnet forrude, datteren er syg og skal lige en tur omkring lægen – ja så skrider planlægningen altså lige.

Sommerferien holdes i år i Danmark, og så en tur sydpå når efteråret kommer. På den måde forlænger vi den lyse sommertid en anelse, og der er noget at se frem til, også når sommeren er slut herhjemme.

I år glæder vi os til at gense Bornholm. Vi har været der flere gange, og vender gerne tilbage. Det er en skøn ø, og vi elsker det flotte landskab som er derover. Så anderledes end andre steder i Danmark.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s