Skøn søndagsmorgen

Vi har haft en urolig nat, næsten som dengang vi havde små børn. Det har vi ikke mere, men vi har teenagere, og det gir’ indimellem også urolige nætter. Manden har brugt natten på at hente to teenagere fra hver sin fest, som nok blev en anelse for våd for den enes vedkommende. 

Jeg synes, at han havde fortjent at sove længe. Monty var ikke særlig solidarisk, så han var frisk før vi var og helt klar til en tur til fjorden.

Der var skønt dernede i dag, en dejlig, mild brise fra fjorden og fuglekvidder  i ørerne. En eftertænksom stund på bænken, med den skønneste udsigt over Egholm.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s