I dag har vi været på den årlige udflugt med jobbet. I år er udflugten skudt en uge, og vi var mange, som ville ønske, at det var i sidste uge vi var afsted. I dag var vejret ikke just det bedste, når turen bød på udedørs aktivteter hele dagen.

Med regntøj og gummistøvler i rygsækken, tog jeg i morges afsted sammen med kollegerne. En tur med bus ud i det skønne, skønne nordjyske landskab.

Første stop var Vilsted sø, som med sine 450 hektar er Nordjyllands største sø. Den har været afvandet i de sidste 100 år, men efter et stort naturgenopretningsprojekt er den nu genskabt. Et fantastisk projekt, som forhåbentligt betyder flere ynglefugle og planter, og ikke mindst et bedre miljø. En meget engageret naturvejleder fortalte begejstret om projektet, som han selv havde være en af initiativtagerne til.

Desværre var der meget diset, men i klart vejr kan man se til Vitskøl kloster.

Herefter gik turen til Glenholm Vingård, hvor vi blev klogere på vin – både planter, dyrkning og beskæring. Naturligvis også med smagsprøver på den vin de producerer. Et skønt sted, som skal besøges igen, en dag hvor solen skinner.

Man kan gratis besøge vingården, gå rundt og se på vinmarkerne, og snuse til atmosfæren.

Et besøg i deres flotte orangeri kan klart anbefales. I klart vejr er der den skønneste udsigt over Limfjorden, det var der så desværre ikke i dag.

Dagen sluttede med kaffe og kage på Restaurant Kulgården i Løgstør. Dejligt med varm kaffe og udsigt over Limfjorden. Gåturen i Løgstørs gader må vi tage en anden dag, for den tiltagende regn betød, at jeg foretrak at blive indendøre, indtil bussen var klar til hjemturen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s