En onsdag med opgaver

Julie skal til eksamen i dag. I tysk – det absolut mest forhadte fag. Men efter idag er det så heldigvis slut. Aldrig mere tysk er det proklameret herhjemme. Det er også den sidste eksamen i år, og når hun er færdig, kan hun holde en velfortjent ferie. Hun er så flittig med skolen, og jeg er sindsyg stolt af hende.

Det er en 24-timers eksamen – et begreb som ikke fandtes da jeg gik i skole. I går blev der trukket en tekst, og så har hun 24 timer til at forberede, oversætte, analysere, og til at skrive en tekst, som skal fremlægges. I dag skal hun så op, og hun går frem og tilbage og taler teksten igennem. Næsten som en løve i bur, jeg skal ikke forstyrre. Blot være her, til at komme med indput, eller til at nusse lidt om hende.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s