Søndagsplaner

Sidste fridag inden vi går ind i en meget travl uge.

Datteren fylder 18 på tirsdag, og vi glæder os rigtig meget til at fejre hende. Der skal festes både fredag og lørdag, og der er masser af planlægning.

Jeg sidder og lægger sidste hånd på menuen. Der skal være en buffet med flere lækre retter, bl. a. grillet oksefilet , marineret svinemørbrad, krydrede ovnkartofler, en marineret kartoffelsalat og lækre salater. Vi mangler vist at blive helt enige om forret, og desserten er heller ikke helt på plads.

Senere i dag er der frokost i Marineforeningen, sidste gang med søndagsfrokost inden ferien, og der er arrangeret musik. Jeg ved faktisk ikke rigtig, hvem der kommer og spiller, men det bliver helt sikkert hyggeligt. Manden havde lige et spil golf, der skulle nåes inden, så han tog tidligt afsted. Jeg har planer om at bruge formiddagen på vasketøj og strygning, så det er klart til ugen der kommer.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s