Så er første punkt på dagens 1. maj program slut, og vi har lige en times tid inden vi skal videre til det næste. Som sædvanligt var vi tidligt oppe, for at deltage i DSU’s 1. maj morgenmøde. Fordi 1. maj i år falder på en lørdag, startede programmet først kl. 7, og vi fik en times ekstra søvn. Vi har hygget, drukket kaffe og spist rundstykker, hørt dagens første taler og snakket med gamle DSU kammerater.

1. maj 2009

Vi bruger hver især tiden på det vi har lyst til. Manden går tur med Monty, en tager en lille lur, og en anden spiller computerspil. Jeg har lige tid til et lille indlæg her til bloggen, og så et par pinde på strikketøjet, inden vi skal videre. Vi skal ind til fagforeningsgården, hvor der kl. 13.30 er optog til Kildeparken.
Det er stort set det samme program hvert år, og ungerne har været hvert år, siden de blev født. De vil stadig gerne med, og ser altid frem til denne dag, selv når 1. maj falder i weekenden, og derfor ikke udløser en ekstra skolefridag.

Reklamer

2 meninger om “1. maj

  1. Og jeg har kun en gang været til et 1.maj arrangement 🙂 Der var jeg faktisk taler!

    Må I få en dejlig dag. Jeg kan nok høre jer på arbejde, det plejer vi at kunne, når musikken spiller højt i Kildeparken 🙂

  2. Tak skal du ha’, Lene. Ja det kan jo nok høres hen på sygehuset, vil jeg tro. Også god dag til dig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s