Der er travlhed her på matriklen. Weekenden bød på skønt vejr, så det var oplagt at komme i gang i haven. Der blev plantet nye planter og sået græs.

Køkkenhaven blev jo nedlagt sidste år, og det har jo ført nogle omlægninger med sig. Blandt andet var der et stykke, hvor der skulle såes græs,. Det nåede vi ikke inden vinteren, men nu er det sået, selvom det måske ikke er det optimale tidspunkt. Et andet stykke af græsplænen blev inddraget til bed. Det ligger op mod naboens grund, og jeg vil gerne have lidt afskærming. Der blev i efteråret  plantet en hasselnøddebusk, et kirsebærtræ og et par andre buske. Det kommer til at kræve lidt ekstra pasning, som sådan nogle nye bede jo gør indtil det er groet til.

Jeg er i gang med at plante krukkerne til, og Mamelukærmerne er så småt ved at komme frem.

Nøglen til vores udendørs vandhane er gemt på et meget sikkert sted, for at den ikke skulle blive væk. Resultatet er så, at den nu er væk 😉

‘Man’ kan simpelthen ikke huske, hvor den er blevet lagt. Nu er der så fremskaffet en ny, og der er igen adgang til det udendørs vand.

Så mon ikke der er en chance for at terrasserne kan få en tur med højtryksrenseren, så havemøbler og krukker kan komme på plads.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s