Havedag

I dag er havedag herhjemme. Jeg håber, at jeg kan hjælpe lidt til, selvom min ryg stadig ikke er særlig samarbejdsvillig.

Min kollega som har en kolonihave, tilbød aflæggere af nogle pæoner i andre farver end dem jeg selv har. Jeg var på besøg i hendes dejlige kolonihave i forgårs, og i dag skal manden hjælpe med at få dem plantet. Derudover skal terrasserne gøres klar, møblerne skal have en omgang med højtryksrenseren, og potterne skal plantes til.

Jeg kom tidligere op, end jeg havde planlagt. Datteren blev kaldt på arbejde og gerne ville have sin mor til at køre. Måske skal vi reklamere med “Forældreservicekørsel”.  For tiden er det, som om vi kører med de unger hele tiden. Nej ærligt, så gør vi det selvfølgelig gerne, og især når de har været til fester. I aftes blev der også kørt taxakørsel, da der var gymnasiefest. Heldigvis var hun tidligt hjemme, når hun nu blev kaldt på arbejde tidligt her til morgen.

Nu skal det gøre godt med en kop kaffe, og så vil jeg læse lidt i min bog, På et tidspunkt bekvemmer resten af huset sig nok til at stå op, og så skal der tages fat 😉

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s