Bus rejse

Så skulle datteren være på vej hjem fra Rom – i bus.

Som så mange andre kan de ikke flyve hjem. Ja, de kan jo godt lette fra Rom, ihvertfald indtil videre. Men problemet er, at de ikke kan lande i Danmark. Lærerne har nu bestilt en bus, som skal køre dem hjem. De unge mennesker var vist temmelig sure over at skulle sidde i en bus i over et døgn, og ville hellere vente på at det igen blev muligt at flyve. Siden er tidspunktet for åbningen af luftrummet over Danmark flyttet til tidligst kl. 8.00 lørdag morgen, og hvem ved om det ikke bliver udskudt endnu ikke mere.

Ihvertfald er jeg glad for, at de er på vej hjem. Jeg er sikker på, at det er den rigtige beslutning der er truffet. Nu ved vi da at de kommer hjem, omend meget forsinket. Vi er fri for usikkerheden om, hvor længe de skulle vente i Rom inden de kunne komme hjem.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

4 thoughts on “Bus rejse”

  1. Det er jeg sikker på, Lene. Jeg talte med hende sent i aftes, og da var humøret vældig meget bedre. Især da hun hørte at åbningen af det danske luftrum var yderligere udsat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s