Tidligt oppe

Jeg har været tidligt oppe idag, lidt over seks var jeg vågen. Måske hænger det sammen med, at jeg var tidligt i seng i går, – tidligt, som i meget tidligt. Klokken var vist kun omkring ni, da jeg krøb under dynen. Migrænen sad stadig i mig, og efter en superhyggelig frokost hos mor, var jeg træt og brugt. Der var simpelthen ikke mere i mig, så jeg valgte at sige tidligt godnat. Nu er jeg oppe, tidligt – så måske skal der en morfar til lidt senere.

I aften er der middag og hygge med venner, og med en migræne, som nok kan holdes i ave, men som ikke rigtig vil forsvinde helt, skal der doseres i de rette mængder. Lige nu er jeg oppe, og der skal laves madplan og indkøbsliste, senere skal der handles forsyninger til den kommende uge.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

2 thoughts on “Tidligt oppe”

  1. For mig er det en lettelse i dagligdagen. Så behøver jeg ikke tænke så meget over det til hverdag. Samtidig samler jeg så vidt muligt indkøbene til en gang om ugen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s