Hjemme hos os følger vi strømmen. Vi har i ugens løb været inde og se Avatar, og vi er helt klart begejstrede. På forhånd havde vi hørt, at der ikke var så meget handling, og måske derfor var vi positivt overraskede. Især på billedsiden må det siges at være en fantastisk film.

Den tredimensionelle fornemmelse har naturligvis en stor del af æren, det er en storslået visuel oplevelse. Det er næsten som om, man har rørt Pandoras selvlysende blomster, kravlet i de enorme træer og svævet mellem de vægtløse klipper, når man har set ‘Avatar’. Handlingen er måske klassisk, – en strid mellem forskerne på den ene side, som ser en unik chance for at lære navi’erne at kende, og på den anden side, – de pengegridske militærfolk, som kun ønsker at finde deres svagheder, for at uddrydde dem og få adgang til et kostbart mineral i undergrunden.

En rigtig god film, som varmt kan anbefales. Men gå ind og se den tidlige forestilling. Filmen varer 3 timer, og vi var et par stykker der var godt trætte da vi kom hjem efter midnat på en hverdagsaften.

4 meninger om “Lemmingeeffekten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s