Man kan vist ikke kalde det snestorm. Godtnok fik vi mere sne, men slet ikke i de kaotiske mængder der var ventet, og stormen kom vist slet ikke til Nordjylland.

Omkring frokost hvor vi sad indendøre og fik en dejlig frokost på Mundgott, kom der rigtig meget sne. Et par af mine kolleger som bor et stykke uden for Aalborg, valgte at tage lidt tidligere hjem.

Ellers blev vores program for dagen gennemført som planlagt og vi kom rundt til alle vores afdelinger i Aalborg og fik hilst på de kolleger som arbejder der. Startende i Aalborg Øst, hvor vi først besøgte filialen på Frederik Bajers Vej og bagefter på den ret nye biblioteksfilial  i Juraens Hus. Mange af os har ikke tidligere været der, da det er forholdsvist nyt. Jura uddannelsen bor i nogle rigtig lækre lokaler, som oprindeligt husede Ericssons udviklingsafdeling for mobiltelefoner i Aalborg. Vi fik en rundvisning, hvor vi ikke kun så biblioteket, men hele Juraens Hus.

Dernæst kørte vi ind til centrum og besøgte vores filial på Strandvejen, hvor man betjener primært de basisstuderende. Men lokalerne er døgnåbent for studerende og bliver flittigt benyttet som arbejdsplads og grupperum både for de studerende som “hører til” dernede, men også andre fordi det ligger tættere på centrum og så går man derned og arbejder istedet for at tage på Campus (Aalborg Øst). 

Så var der tid for en dejlig frokost, hvorefter vi smuttede hen på Utzon Centeret, hvor vi sluttede. Utzon Centeret huser bl.a. et værksted for de studerende ved Arkitektur og Design, ved Aalborg Universitet, der er et auditorium som flittigt benyttes til forelæsninger og derudover en lille filial af biblioteket, hvor bibliotekets materiale om arkitektur og design er placeret. Det er de dele af Utzon Centeret, som har med universitet at gøre, og som vi derfor har en vis interesse i. Derudover er det naturligvis meget interessant at se hele Utzon Centeret, med de skiftende udstillinger der er.

En dejlig dag, som jeg sluttede med at gå en lille tur op i byen. Gågaden var næsten øde, folk havde åbenbart taget advarslerne om snestorm alvorligt. Jeg trodsede sneen og var lige en lille tur inden om boghandleren, inden jeg snuppede bussen hjem.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s