Da vækkeuret ringede, var der stadig mørkt udenfor. Jeg kommer i tanke om, at jeg har fri i dag, og vender mig om på den anden side under den varme dyne. Manden er den eneste, der skal afsted denne morgen.

Efter en tid tager nysgerrigheden alligevel over, for hvor meget sne er der mon faldet over Nordjylland i løbet af natten.

Datteren har snefri, ligesom en stor del af landsdelens skoler. Omsider finder vi ud af, at sønnens skole ikke holder lukket. Vi bliver dog hurtigt enige om, at han ikke skal afsted i det føre. De bliver liggende og hygger sig med, at de for første gang nogensinde har snefri.

Manden ifører sig de varmeste klæder, der findes i huset. inden han begiver sig ud for at inspicere matriklen. Ikke mindst er han nysgerrig efter, hvor farbar vores lille, lukkede vej er. Den skal jo forceres, inden der forhåbentlig er mere ryddede forhold længere oppe.

Monty følger med ud, og kan via den lille sti, komme ud og tisse en lille tår. Det er nok for nu, der er koldt derude og han har vist fået sne nok. Og når det ligger i driver der er højere end ham selv, er han ikke særlig kry. Så han kommer hurtigt ind i det varme alrum igen. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Imens forsøger jeg gennem radio og tv, at få en fornemmelse af snemængderne. Busserne kører tilsyneladende ikke, flyene flyver ikke, men der vil dog  igen forsøges lidt senere. Der har været sat pansrede mandskabsvogne ind for at bistå Falck.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s