Snetur

 

Idag skulle nogle af gårsdagens kalorier traves ud af kroppen, og den friske luft skulle indtages i rigelige mængder her dagen derpå. Klædt i det varmeste vi har og med uldsokker i de tykke støvler begav vi os ned med fjorden med Monty. Det passede Monty ret godt, en tur ved fjorden er altid populært hos ham. Især når man kan få lov at løbe foran og  undersøge alt, og måske endda hilse på en anden hund. Altid foran er han, men også altid med et øje på, om vi nu også følger efter.

Sneen kommer i store, lette fnug da vi begiver os ud, og der er mange mennesker der har fået samme ide, og er ude på en skøn gåtur.

Der var koldt var derude, men også ualmindeligt smukt …

Jeg synes, at jeg er ualmindelig heldig at bo lige ved Limfjorden og denne pragtfulde natur.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

1 thought on “Snetur”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s