Fødselsdag

Så har vi været hos nevøen til fødselsdag. Han er nu behørigt fejret med gaver og fødselsdagssang. Der var inviteret til brunch, og det var så overdådigt at frokosten helt kan springes over.

Vi er næsten altid til fødselsdag juleaftensdag om formiddagen, så vi er gode til at være i god tid med forberedelserne til julemiddagen.

Mit bidrag til julemaden i år er de små kartofler og risalamanden, så det er jo meget nemt. Kartoflerne og grøden er lavet i går og lige om lidt skal der piskes fløde og hakkes mandler, så er vi klar. 

Der er et par timer til jeg skal i kirke, og med store børn er der mulighed for at slappe lidt af inden det går løs. Måske med et spil eller en julefilm i tv.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s