Vinterhvidt

Hvis ikke det allerede var hvidt derude, så er det da helt sikkert nu.

Heldigvis var det manden, der havde bilen i dag, så jeg blev hentet på jobbet. Spørg lige om jeg var glad for, at det ikke var mig der skulle køre. På grund af vejret ville vi tage bussen ind til farmor og farfar, og vi ventede længe på en bus, men den havde tilsyneladende opgivet et eller andet sted ruten, for den kom ihvertfald ikke ud til os. Så blev bilen hentet, og der blev sendt bønner afsted om, at det var muligt at komme ind til centrum, og ikke mindst finde en parkeringsplads derinde.

Vel fremmede ventede julekage og varm kaffe, så nu er bytning af julegaver på plads og der er ønsket god jul og på gensyn i juledagene.

På vej tilbage til bilen var vi lige en lille tur omkring julemarkedet, men der blev hurtigt taget beslutning om, at det var for koldt til en tur i pariserhjulet. Sneen var til gengæld perfekt til snebolde, og gæt hvem det gik ud over.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s