På langs

Der er langt imellem indlæggene lige for tiden. Jeg er ligger på sofaen, og drikker kamillethe. Influenzaen er på retur og afløses vist af en ordentlig forkølelse. Sønnen er også ved at være ovenpå igen. Nu har vi snart været spærret inde her i en uge, og vi trænger til at komme ud.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

3 thoughts on “På langs”

  1. Tusind tak – Lene, jeg begynder godtnok at føle mig lidt indespærret.
    Sønnen er ovenpå igen og er ude i livet idag. Jeg følger snart efter, er jeg sikker på 🙂

  2. Håber du snart finder energien Helle efter den omgang du har haft. Her ligger gemalen underdrejet nu og jeg har lige fået min anden vaccination mod influenza A. Håber bare han snart er ovenpå og at min vaccination virker.
    Jeg er vild med dit shetland triangle – hvor er det blevet lækkert! 😀 Vasker du Holst garnet inden du strikker med det for at fjerne spindeolien?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s