Mærkedag

 

I dag er en mærkedag. Det er det selvfølgelig, fordi det min elskedes fødselsdag.  Han skal fejres efter alle kunstens regler hele dagen, det fortjener han. Vi startede tidligt med vækning med flag og sang, og hyggelig morgenmad med hjemmebagt brød og dejlige gaver. Senere kommer familien til middag, og der skal nydes dejlig mad, hygges og snakkes.

 

Peters foedselsdag

 

Det er også en mærkedag, fordi det i dag er 20 år siden Berlinmuren faldt. Jeg husker det helt tydeligt. Dengang var vi unge, politisk aktive mennesker, og der var LO-kongres i Aalborg. Sammen med andre unge fra det faglige og politiske ungdomsarbejde, lavede vi en happening foran Aalborghallen, for at gøre opmærksom på unges forhold på arbejdsmarkedet. Der var nogle murerlærlinge der murede en væg op på pladsen foran Aalborghallen, og formanden for LO skulle så bryde muren ned som en symbolsk handling. Lidet kunne vi ane, at der senere på aftenen/natten ville vælte en anden mur, nemlig nede i Berlin. En fantastisk dag var det – dengang i 1989, og der er stor grund til at feste idag.

 

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

2 thoughts on “Mærkedag”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s