Jeg har hørt at menuen, når der er landskamp, helst skal være hotdogs, men det er jeg nu ikke helt enig i. Det var ihvertfald ikke menuen herhjemme igår, da der var fodboldaften med landskamp. Istedet sammensatte jeg en menu med ovnkartofler, ditto grønsager og svinemørbrad. Det blev meget lækkert, synes jeg.

Jeg brugte hvad der var i grønsagsskuffen  og det var …

½ blomkål
ca. 10 stk rosenkål
2 stk. gulerod
1 stk pastinak
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt

Alt blev skåret i mindre stykker, og dryppet med olie, en lille smule flydende honning og krydret med orangepeber, salt og peber.

Kommes i ovnen ca. 10-15  minutter, mens mørbradene brunes på panden.

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Der hældes en blanding af mælk og fløde ved og krydres med salt og peber. Tilsidst drysses lidt soltørrede tomater i tern over. Sættes i ovnen til grønsagerne.

1 pakke bacon i tern steges på panden, tages af, og derefter brunes mørbraden på panden, og krydres med salt og peber. Lægges derefter ovenpå grønsagerne, og der drysses med det stegte bacon og revet ost.

Sættes ind i ovnen igen, og får omkring 20-30 minutter.

 

  1. grønsager       kartofler        mørbrad i fad
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s